ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ VILLA AMALIAS

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ  VILLA AMALIAS

Την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη έγινε μια ακόμα επίθεση του μνημονιακού κράτους σε έναν  αγωνιζόμενο χώρο που εδώ και 22 χρόνια αντιστέκεται  προτάσσοντας   την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση, τον αντιφασισμό, ενάντια στην μητρόπολη της αποξένωσης και του ωχαδερφισμού.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του χώρου,  μιας και η Villa Αμαλίας είναι  το μοναδικό σημείο αντίστασης, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου "χτυπούν" καθημερινά τα τάγματα ασφαλείας και οι ναζιστικές συμμορίες μετανάστες και όχι μόνο. Επίσης δεν είναι τυχαία και η επιλογή  του χρόνου, καθώς η τρικομματική χούντα του μνημονίου, προσπαθεί απεγνωσμένα να υλοποιήσει τις  «προεκλογικές της εξαγγελίες» περί ξεσκεπάσματος των κουκουλοφόρων και αποκατάστασης της νομιμότητας, με μοναδικό στόχο «να κρατήσει στο μαντρί» τους ψηφοφόρους  που χάνονται προς την Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.  
Αυτοί που εγκληματούν εις βάρος του λαού, αυτοί που ευθύνονται για την εξαθλίωσή μας, για τις χιλιάδες των αυτοκτονιών, για την κατάργηση των  χρόνια κεκτημένων κοινωνικών δικαιωμάτων, με γελοίες και ανυπόστατες κατηγορίες, με κατευθυνόμενες ποινικές διώξεις, προσπαθούν να φυλακίσουν ελεύθερους - περήφανους αγωνιστές, να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης,  για να αποσιωποιηθεί  και να συνεχιστεί η διαρκής εγκληματική τους δράση.
Οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι  οραματίζονται το μέλλον, στεγάζουν τις ελπίδες για μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία, υπερασπίζονται ανθρώπινες αξίες και αγωνίζονται γι' αυτές. Κάθε ενέργεια καταστολής και συκοφάντησής τους, ενδυναμώνει  την αντίσταση,  συντομεύοντας τις μέρες αυτής  της σαπισμένης κοινωνίας.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ VILLA AMALIAS
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ VILLA AMALIAS
 

                 «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ»  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ