Μικροπρατήριο Συντροφία

Αγαπητοί αποκαταναλωτές, τo μικροπρατήριο ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ άνοιξε με όλα τα γνωστά προϊόντα αλλά και με νέα. Έχουμε φρούτα εποχής όπως μήλα, ροδάκινα, αχλάδια, αχλαδόμηλα, δαμάσκηνα, καρπούζια και πεπόνια, και κολοκύθες! Διαθέτουμε φρεσκότατα οικολογικά λαχανικά: κολοκυθάκια, φασολάκια, τομάτες, πιπεριές. Έχουμε αυγά, κρεμμύδια και σκόρδα. Ακόμα έχουμε μέλι, ταχίνι, μαρμελάδες, σάλτσες, χαλβά, πραγματικό ξύδι, κρασί και διάφορα λικέρ.  
Στο μικροπρατήριο μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα δίκαιου εμπορίου: μερέντα (και χωρίς γάλα), καφέδες όλων των ειδών, ζάχαρη λευκή, μαύρη και ακατέργαστη, μούσλι δημητριακών και φρούτων και διάφορες σοκολάτες,ωραία όσπρια από Γρεβενά, φακές, ρεβίθια και φασόλια. Επίσης τα ζυμαρικά μας, τα ωραία μας παστέλια, ενεργειακές μπάρες, παξιμάδια λάδι και διάφορα βότανα. Και φυσικά τα καλλυντικά μας όπως κρέμες προσώπου, έλαια, κηραλοιφές και βάμματα, οδοντόκρεμες και αποσμητικό. Έχουμε απορρυπαντικά αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ αλλά και χαρτικά όλων των ειδών.
Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και τοπικά, και όπως πάντα προσπαθούμε να συνδιάσουμε την ποιότητα με μια δίκαια τιμή για όλους. Σας περιμένουμε ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια νέα δυναμική και αγωνιστική χρονιά.


μικροπρατηριο ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18,
@Μικρόπολις
 Ώρες λειτουργίας 12.00-20.00 
Καθημερινά & Σαββατοκύριακο